Музиканти и художници подкрепят Ицо Брадата

Популярният блус и рок изпълнител Васко Кръпката и Димо с рок бандата P.I.F пристигат в Смолян в подкрепа на Ицо Брадата.

Известните музиканти ще участват в благотворителен концерт за набиране на необходимите средства за лечение. Христо Иванов – Ицо Брадата, се нуждае от помощ за операции на двете тазобедренистави. Емблематичният рокаджия трябва да премине през предоперативно, оперативно и следоперативно лечение. В същото време има сериозно съпътстващо заболяване – венозна недостатъчност, което допълнително усложнява състоянието му. Необходимата сума за лечението е 20 000 (двадесет хиляди) лева.

Концертът ще се проведе на 5-ти септември от 18:00 часа в зала 1 на Родопски драматичен театър в Смолян. В него ще се включат и Фолклорен ансамбъл „Родопа“ , Общински духов оркестър, както и сборна формация от смолянски рокаджии. Входът е с дарение от пет лева.

От 18:00 часа на 5-ти септември във фоайето на театъра, ще се проведе и благотворителен търг на картини. Художниците от Смолян Румен Найденов , Здравко Палазов и техните пловдивски колеги Росен Русев и Станимир Видев даряват свои платна за благородната кауза.

Pin It on Pinterest