Общество

Мултижанров пърформанс „ВиброПулс 139/94

„ВиброПулс 139/94“ е иновативна интермедия между създаването на живописни платна на живо пред публика от художника Христо Бозуков, музикално-поетичен спектакъл и модно дефиле.

По време на пърформанса ще има рецитал на поезия японски език – Мичико Дате, музикална подкрепа от изпълнения на кларнет – Илиян Илиев и пиано – Мариана Колева и модно дефиле –  Велина Чапкановска, Здравка Христова и Елена Каракашева.

Целта на този иновативен интермедиен пърформанс е да обедини различните жанрови нива на изкуството и различните творчески търсения,  култури и националности на изпълнителите.

Живописните творби и музикалните произведения ще носят духа на свободата на изразяване на участващите артисти и чрез тях ще бъдат изградени музикални картини.

Проектът „ВиброПулс 139/94“ ще доведе до множество диаметрално противоположни асоциации в съзнанието на автора и зрителя като интерактивна, невербална комуникация, за да обедини вибрациите на музикално-поетичния фон и трептенията на околната среда, които с въздействието си върху автора ще провокират създаването на картините.  

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest