Общество

Mood For Food ще продължи до края на ЕВРО 2020

Най-мащабният фестивал за годината става още по-грандиозен

Защото няма нищо по-хубаво от това да сме заедно и да се усмихваме – Mood For Food Summer Festival ще продължи до края на ЕВРО 2020 (11.07). Паркът пред стадион Академик в кв. Редута няма да бъде по-малко празен и ще продължава да предлага всички удоволствия, които от началото на юни радват посетителите на фестивала.

В дните до края на груповата фаза на ЕВРО 2020 предстоят мачове с огромно значение и заряд – още на 18.06 Англия и Шотландия ще мерят сили на Уембли. На 19.06 Португалия излиза срещу Германия, а развръзката в тяхната група ще дойде с дербито Франция – Португалия на 23.06. Това е само малка част от големите емоции, които предстоят и всички тях ще могат да бъдат споделени на Mood For Food до самия край на първенството.

Най-верният другар в забавлението – храната

Да опиташ нещо ново или да хапнеш от любимото – въпрос, който несъмнено винаги тормози ценителя на вкусната храна. На фестивала Mood For Food традиционно храната е основен фокус – вкусната, разнообразната и различната храна. Напомняме за десетките ресторанти и food truck-ове, които са част от фестивала и предлагат своите ястия на всички гости – нови и редовни. Разнообразието в ежедневието и разнообразието в диетата са толкова здравословни, колкото е и доброто настроение – на Mood For Food може да се намери всичко това накуп.

И още за меломаните на Mood For Food

Снимка на Mood for Food Festival.

Кой, ако не супер свежите рокаджии Jeremy? ще станат част от Mood For Food и ще се качат на сцената, за да подгреят якото настроение на 18.06. традиционно от 21:00 ч.  Алтернативен рок, модерно звучене и гръмки рифове могат да преборят всякакви метеорологични условия, безскрупулно и с истинско желание за купон.

Тревата около тентите за тенис на маса вече я няма защото турнирите и зрелищните съревнования между гостите на фестивала приковават вниманието почти като на състезание от световна класа. Храната не е единственото, което ще чака новите посетители и старите познайници на Mood For Food – джаги, тенис на маса, най-големият лунапарк с 10 атракциона и да не забравяме крафт бири и други напитки.

Огромната LED стена, която излъчва всички мачове от ЕВРО 2020 по футбол и ще продължава да събира феновете на Играта до самия край на първенството. Организаторите разкриват, че интересът и зарядът на посетителите към събитието са извоювали това фестивалът да продължи почти два пъти по-дълго от планираното. До 11.07. кв. Редута, парка на стадион Академик ще бъде мястото за летни емоции, хубава храна, футболни страсти, музика и всичко останало.

Още новини – съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала – https://www.facebook.com/moodforfoodbg/.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest