Общество

Момичета, вие които имате някакви пари!

И вие които имате много пари!

И особено вие които нямате почти пари!

И вие на които мъжете дават пари!

И вие на които никой никога нищо не дава!

Когато си купувате вещи, вие реално нямате отново нищо!

Когато си купите книга, обучение, консултация вие ставате господар на този живот!

Една клиентка наскоро ми сподели, за голяма сума подарък от един мъж. Тя си е купила скъпи чанти, обувки, дрехи. Но с парите на друг. И тя за да има все трябва някой да и дава. И дори не беше помислила да инвестира парите в знания. И чантите ще и омръзнат. и дрехите също . и вещите нямат никакво значени, като ти трябва друг, за да ги придобиеш. Инвестирайте в консултации, обучения знания и ще разберете как всичко да можете да си купите и сама. Не че съм против да получавате от мъж, даже напротив това е чудесно, стига само да не сте зависима от него финансово за да имате . А това става само и единствено, когато знаете как да инвестирате в знания и умения, за да станете вие господар на съдбата си и живота си!

И вие, които имате пари!

И вие, които нямате! Дайте някаква част от парите си за книги и обучения преди вещи и парцали , така и всичко друго после ще можете да купите и имате … после ще ми благодарите !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest