Младият изпълнител PEPO пусна песен, в която пресъздава проблемите и терзанията на тийнейджърите по време на карантината

В нея PEPO разказва с какви са мъките на едно младо момче, което иска да впечатли красиво момиче, но няма къде да го заведе.

„С хубаво момиче пиша, много е добре.
Вика ми в петъка да ходим на кафе.
Да ама кафетата затворени са бе!
Дали е лош късмет, или ебава се със мен..?“

В клипът към песента PEPO, който също не е далеч от тийнейджърския живот, яхва стар военен джип и заедно с приятелите си тръгва по полетата. Въпреки, че заведенията и дискотеките са забранени, купонът в джипа, който е от втората световна война и е с открит таван, е в разгара си. С това PEPO и приятелите му показват, че няма какво да спре един тийнейджър да се забавлява. След това младежите решават да тръгнат към дискотеката и да я разбият.

„В тая карантина как да бъда аз гъзар? 
Как да я черпя шотове кат няма бар?
Как да ме види к’во съм лъскаво момче?
Как да си представи с мене колко е добре?!“

Въпреки, че това е дебютната песен на PEPO само за няколко дни тя дава заявка да стане хит сред тийнейджърите, които се забавляват на нея докато карат колите си и мечтаят за деня, в който карантината ще свърши и дискотеките отново ще са отворени.


Автор на текста е изпълнителят PEPO, който го написал само за няколко часа. Музиката и аранжимента са дело на Питър Райнов, а режисьор на видеото е Викторио Нитов. Част от сцените са заснети в дискотека „Night and Day“ в Ботевград, които обещаха да направят премиера на песента веднага, щом заведенията отново бъдат отворени.

Pin It on Pinterest