Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии

Магистърската програма “Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии“ (МСИИ) е отворена отново за кандидат-студенти за учебната 2021-2022! Ето какво споделят студентите от випуск 2020-2021 относно качеството и акцентите в обучението и резултатите, които са постигнали:
Венета Стефанова, арт мениджър на “Стефани Арт Старс Агенция“: “Програмата предлага висококачествено обучение, водено от световните тенденции за съвременно  управление на културни организации и професионалното развитие на експерти и лидери  в  културата и изкуствата. Научих се да мечтая смело, да изграждам бизнес стратегии, да бъда успешен лидер и непрекъснато да усъвършенствам себе си. По време на обучението се срещнах с изключителни преподаватели и колеги, разширих партньорската мрежа на агенцията си. “ Марияна Петрова, куклена актриса и Арт мениджър: “Изключително добра програма, даваща знания и умения, които всеки мениджър в 21 век трябва да притежава!“
Паолина Попова, актриса във Вариететен Театър: “Театърът и всички изкуства имат нужда от стабилно управление и добро разпределение на задачите в творческия екип. Тази магистърска програма  развива именно тези умения. Освен необходимата теория, програмата акцентира и върху изграждане на компетенции за ефективно управление на творческа организация. Силно препоръчвам тази програма на всеки артист, желаещ да надгради професионалните си качества!“Запознайте се с изискванията за кандидатстване: очакваме ви!Вижте краткото видео относно структурата, съдържанието и академичния екип на програмата.Запознайте се и с останалите бакалавърски и магистърски програми изучавани във Факултет „Сценични изкуства“ на НАТФИЗ.Консултации се провеждат по график до края на август.Документи за кандидатстване се подават от 23 до 27 август.Изпитите се провеждат от 1 до 10 септември.

Pin It on Pinterest