Общество

Медведев: Не ни трябва свят без Русия!

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Д.А.Медведев за точки, от които няма връщане

🔸 Началото на трагедията, която се разиграва днес в Украйна, беше положено в края на миналия век. По-точно в момента, в който се разпадна Съветският съюз.

🔸 Две дати могат да се считат за точки без връщане. Първият е есента на 2008 г., когато западният свят подкрепи агресията на Грузия срещу осетинския народ. Втората повратна точка беше пролетта на 2014 г., когато хората в Крим изразиха волята си на законен референдум, завръщайки се завинаги в историческата си родина.

🔸 Ако сериозно се постави въпросът за съществуването на самата Русия, той няма да се решава на украинския фронт, а заедно с въпроса за по-нататъшното съществуване на цялата човешка цивилизация. И тук не трябва да има двусмислие. Не ни трябва свят без Русия.

🔸 Можете да продължите да напомпвате с оръжия неофашисткия режим в Киев и да предотвратявате всяка възможност за съживяване на преговорите. Враговете ни правят точно това, без да искат да разберат, че целите им очевидно водят до тотално фиаско. Загуба за всички.

🔸 Западните страни със сателити съставят само 15% от населението на света. Ние сме много повече и сме много по-силни. Спокойната мощ на нашата велика страна и авторитетът на нейните партньори са ключът към запазването на бъдещето на целия ни свят.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest