Мартина Табакова с нов клип

Виртуозната съпруга на Калки с нов клип

Мартина Табакова представя премиерно клипа към “Триптих за пиано, арфа и глас”, който е втория от проекта й.
В него тя изпълнява ярката и виртуозна  пиеса “Хумореска” оп.15 на големия български композитор Панчо Владигеров. Младата изпълнителка,която наскоро спечели три първи награди на международни конкурси в Москва и Париж, избира да заснеме видеото на язовир “Доспат”. За целта възлага на музикална къща “ПРЕСТО” екстравагантната задача да постави роял на уникалното място, което се намира на 1200м височина и откъдето се разкрива гледка към фиордите и целия язовир. Нестандарното решение е продиктувано от желанието на изпълнителката да открие красиво и вдъхновяващо място в България, което да кореспондира с бликащата от енергия и жизнерадост творба на Панчо Владигеров. С чувство за хумор и закачка с фолклора, музиката му е въздействаща както за ценители и професионалисти, така и за многообразната публика. Както първият клип от Триптиха, така и този, имат за цел да привлекат интереса на публиката към българската култура и изкуство.
Спиращите дъха кадри са дело на бургаския оператор Иво Вартанян,
Звукозаписът – на Павел Стефанов, а прелестната визия на фея – на бутик “Caviar Haute Couture”.Снимки: Валентина Биларева
Третият и последен клип очаквайте в Деня на жената на 8ми март. В него си партнират Лора Паносян,арфа и Мартина Табакова, този път не като пианист, а като певица.

Pin It on Pinterest