Общество

Мъжете в мъжка енергия не бягат!

Днес имах две консултации на една и съща тема. Две момичета на 27 и 38 дойдоха с идентичен проблем. Първата разведена с дете на 5 г. втората разведена без деца. И двете с въпрос към мен … защо мъжете бягат и ги изоставят?
Мъжете не бягат. Точно в това е разликата. Мъжете в мъжка енергия не бягат. Те са като жените в мъжка енергия – решават проблеми. В първия случай приятелят на момичето я оставя след година съжителство, защото тя има “много ангажименти покрай детето”. Както в последствие разбрах детето се гледа от баби през по голяма част от времето. Но това не е достатъчно! А вторият случай, въпросната ми клиентка е депутат. Там мъжете бягат след като разберат, че тя сметки и консумативи не си дели с мъжете с които спи. Когато има партньор “той плаща”. Пък те смятат че с депутатска заплата тя трябва или да плаща или да не са с нея. И така момчетата бягат … я от деца, я от разходи, я от стрес … това са причините най-често . Проблемите се решават с говорене – но момчетата не искат да решават проблеми те бягат винаги. Мъжете говорят, решават проблема и са до вас. Проблемите се решават с говорене, но само от Мъже! Не от момчета! Търсете Мъже не Момчета и спестявате купища проблеми още в зародиш!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest