Общество

Мъжете без материал са тези, които винаги задължително, тестват жените за пари!

Атанас , който на 45 г живее с родителите си от всичко най мрази материалистките!

Иван, който е все още на квартира на 40 г , взима 2000 лв заплата и кара стар автомобил, защото “в нашата държава няма развитие, също много мрази тези жени.

Сашо , който живее в наследствен имот от баба си и всеки месец сменя работа, защото не е оценен, също има проблем огромен с тези жени. Псува ги навсякъде, когато така ги прецени !

Иван има добра заплата и затова тества всяка жена не е ли материалистка … защото той не се мъчи, че ей така да раздава парите си на вятъра, и подскача на всяко тримесечие от радост, защото отново е установил с облекчение, че поредното му гадже е такава и не става !

А Георги, който работи от 16 годишен седем дена в седмицата, без почивка и се е изкачил по всички стълбички на успеха сам, и е някъде там на върха, плаща не само на жената на живота си сметки, а на всяка жена, с която е бил във връзка и не го коментира дори! Той така разбира нещата!

И питам аз , не трябва ли точно Георги, да е притеснен дали жената до него е материалистка всъщност? Защото реално само Георги, има стандарт на живот и пари? И защо само Георги, не го притесняват никога жените и техните “претенции” , а всички останали мъже са силно притеснени и това е единствената тема на живота им ! Колко интересно … Точно тези, които нямат пари тестват, изпробват и псуват материалистката винаги! Мъжете без материал са тези, които винаги задължително, тестват жените за пари!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest