Общество

Мъж Алфа – Жена Алфа! Мисия НЕвъзможна!

Какво иска Алфа Мъжът от жената?

Само нейното щастливо присъствие до него! Тя да е жена Слънце! Позитивна, щастлива, зареждаща! Мъжът Алфа постига всичко и без жена до себе си. Той има умения и характер! Може всичко и сам! Но с жена която да го зарежда постига всичко двойно по бързо в живота! На него му трябва жена, която просто да го зарежда! Той не се интересува от нейните доходи, постижения в живота, колко е успяла, с какво ще допринася тя финансово! За това всичко се грижи той. Жената му е за да го зарежда емоционално! Той иска единствено и само жена с определена енергия – жена тип Слънце!
Какво иска Алфа Жената от мъжа? Да я подкрепя , да я аплодира, да и служи, да се грижи за децата, дома, да я следва , да и помага, да и дава любов, да я гушка. Тя е тази която носи хляба, силна е , има кариера, бизнес! Тя иска мъж който във всичко да я подкрепя за да тя се развива и расте в кариерата си и мъж който изцяло да се съобразява с нея и нейните решения относно тяхния живот! Тя държи контрола! На нея и трябва мъж който да я следва, а тя може да се погрижи за всички! Финансово и всякак!
И сега Алфа Мъж среща Алфа Жена! Да може би ще му хареса че тя е успешна и с кариера, но това не му е важно! А пък на нея и е важно някой да се съобразява с нея и тя да ръководи мъжа! И тук те се сблъскват жестоко челно! И някой трябва да стане задължително Бета в тези отношения за да имат бъдеще! А дали е възможно? Защото мъж Алфа да стане Бета заради жена е научна фантастика! Жена Алфа да стане Бета до Алфа мъж е с малък процент вероятност но все пак би могло! И в този малък процент е шанса за Алфа Мъж до Алфа (Бета) Жена! Кой ще стане бета, за да има баланс ?

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest