Общество

Леснодостъпният Секс на първа среща и лесната, евтина, без изисквания жена, провали връзките и дългосрочните отношения!

Регистрира се моя клиентка в Тиндър!

Излезна за две седмици с 10 мъже! 8 от тях започнаха да и се натискат в колата! След като тя им обяснила, че не иска да прави секс те повече не и се обадиха! Предполагам тези 8 мъже излизат на по среща всеки ден с жена от Тиндера. Вероятността жена да им “пусне” веднъж седмично е твърде голяма! Но да оставим това! Продължаваме с другите двама – единият търси жена, която да не е материалистка, ясно този е травмиран . . и също отпада, и един който обяснява, че днешните жени само искат неща, а нищо не предлагат в замяна … и този отпада! Тоест

Масата … кьораво куцо и сакато търси секс на аванта и го получава! А тези дето не стигат и до секс са уплашените за парите!

И сега … освен ако не си на етап да нямаш дете, каква да ти е мотивацията да имаш сериозна партньорка? Никаква! За какво ти е въобще такава?. Сексът на един Тиндер разстояние! Какво ще ходиш по ресторанти и да влизаш във връзки. Да имаш партньорка е свръх товар и напрежение. Трябва да имаш отговорности, а те мързи! Мързи те да имаш жена! Да не говорим да се грижиш за нея. Жените пък и те са мъже! Ходят , бъхтат се като роботи и после не им се занимава да ти слагат салата и ракия и да ти пускат пералня! Искат да спят, нямат енергия от работа! И какво излиза … масово отегчение, мързел, апатия. Отиваме вкъщи да се наспиме. Тук таме ако намажеме секс за по веднъж дваж. Евентуално ще се насилим да създадем деца , ще се разведем след като е постигната целта и после ще повтаряме “няма жени”, “няма мъже”. Жената е работен кон, не е жена. Мъжът е на секс експедиция в Тиндера , че не му се заема с мъжка роля и да става глава на семейство! И пълна какафония. Всеки си живее за себе си и не му пука. Всички могат и сами. Избутват живота и така. Секс на един Тиндер разстояние. И само някакви мъже в мъжка енергия и жени в женска тук таме, успяват в крайна сметка да направят щастливи семейства . Само там се получава . Но това са Едно, две семейства на хиляда. Едно на хиляда!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest