Кулинарното гуру Мария Жекова дава полезни съвети и здравословни рецепти в поредица от онлайн видеа

Дигиталните събития са част от инициативата на издателство Клет България – За важните неща

На 25 ноември ще се състои онлайн уъркшоп с кулинарния виртуоз Мария Жекова, посветен на една вечно актуална и предизвикателна тема, а именно „Какво да хапна вместо дюнер и пица – лесни и здравословни рецепти“. Стартът е в 18:30 часа, като всеки, който иска да научи полезни идеи и рецепти за здравословното хранене, може да се запише напълно безплатно тук.

Началото на поредицата онлайн събития с кулинарна тематика, част от инициативата „За важните неща“ на издателство Клет България, бе на 4 ноември с темата „Сезонните продукти – какво трябва да знаем за тях и как се отразяват на здравето и бюджета ни“. Какви идеи и съвети сподели Мария Жекова тогава може да разберете от видеозаписа във Facеbook страницата на издателството.

Третото онлайн събитие от поредицата ще ни подготви за предстоящите празници и ще ни създаде празнично настроение с оригинални рецепти за коледни сладки. Уъркшопът ще се състои на 1 декември от 18:30 часа, като всеки, който желае да участва, може да се запише тук

Събитията са част от кампания „За важните неща“, организирана от издателство Клет България. Инициативата се фокусира върху актуални теми, които вълнуват всички ни в ежедневието. Съобразена е изцяло с нуждите на учители, ученици и родители и цели да ги подкрепи в задълбочаването на добрите отношения помежду им. 

Предстоят още редица уебинари, уъркшопи и онлайн семинари, разделени в три направления „Открий таланта“, „Грижи се за себе си“ и „Усмихни се“, на които ще бъдат засегнати различни актуални теми като сексуално образование, здравословен начин на живот и личностно усъвършенстване, от различни популярни лица и специалисти. 

Пълната програма на инициативата може да откриете тук.

Pin It on Pinterest