Общество

Кои мъже се грижат финансово за жените си ?

1. Тези, които имат финанси. Няма как Мъж без финанси да предлага нещо, което изначало няма. Тук жената преценява ще се чувства ли дългосрочно добре до мъж без финанси и иска ли за финансите да се грижи тя!
2. Мъж, който е видял това поведение в баща си или прекият си настойник. Това е неговият семеен модел. Мъж, който е израстнал в семейство където майката цял живот си е плащала ще търси подсъзнателно жена като майка си, която да си плаща!
3. Мъж, който е щедър и е срещнал жена , която се вписва в модел съпруга. Мъжете харчат пари или по любовница или по модел съпруга. Рядко, да не кажа никога, плащат за друг модел жена!
4. Мъж, който би се грижил финансово под условие – първо условие, има огромна разлика в статуса между него и жената мечта. Той преценява нея за 10 от 10, но дава оценка на себе си 3 от 10. За да тя е с него, той ще направи всичко възможно финансово да компенсира 7 пункта. И тук без жената да прави нещо, мъжът дава финанси. Това се активира автоматично в него. И въпреки че той не е планирал да плаща, плаща защото знае че няма друг начин да стои до тази жена. Знае че за да е с вас, това трябва да се случва.
5. Мъж, който няма такава разлика в статуса с вас, няма желание да дава, но изкуствено му се налага да осигурява финансите, защото това е твърдо условие на жената. Заради личните граници на жената и какво тя иска, за да се чувства удоволетворена във връзка с този мъж. Ако тя иска мъж, който да я издържа финансово и това е твърдо поставена граница, мъжът по неволя се съгласява. Тук винаги има съпротива от страна на мъжа, НО в 95% от моите наблюдения с моите клиентки и лични наблюдения във времето тези мъже трайно започват силно да изграждат себе си и постигат такава финансова стабилност, че започват във времето да искат да правят това за жената до тях че дори и им харесва. Тук се започна с : “Ох, ще я загубя ако не осигурявам финансите. Нямам избор! “ но се завършва с “Готино ми е да го правя за моята жена !” Предполагам и тук ДНК то си казва думата. И докато за друга жена, не са давали нищо, срещайки жена която харесват и при поставено от нея условие, се радват дългосрочно, че са се събудили заради нея и се чувстват мъже! И първоначалното мърморене отстъпва трайно на удоволетворението на даващ мъж !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest