Киносалон с частна прожекция за деца, подпомагани от благотворителната кампания на МВР

Sofia Ring Mall се присъедини безвъзмездно към каузата на министерството, подарявайки на своите специални гости предпразничен следобед на забавления

Незабравим предпразничен следобед, изпълнен със забавления, подариха  от Sofia Ring Mall. Търговският комплекс безвъзмездно се присъедини към благотворителната кампания на МВР в подкрепа на децата на загинали и пострадали полицаи и пожарникари.

В снежния, приказен свят на хитовата анимация „Замръзналото кралство 2“ се потопиха близо 40 деца от София, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Добрич Монтана, Пазарджик, Пловдив, Разград, Стара Загора и Търговище. Приключенията за тях и придружителите им продължиха и след прожекцията в Cine Grand. Тийнейджърите споделиха емоцията от картинга на най-голямата закрита писта Sofia Karting Ring, а по-малките бяха запленени от шарената атмосфера на детския център Fun Ring Park. Мениджърският екип на търговския комплекс зарадва специалните си гости и с много подаръци-изненади.

„С това поставяме началото на специални моменти, които ще продължим да подаряваме на децата и през следващата година“, каза маркетинг мениджърът на мола Силвия Чапарова.

Инициативата е част от събитията, организирани за Коледното издание през 2019 г. на Национална благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Pin It on Pinterest