„Като за последно“ тръгва в кината навръх рождения ден на Мария Бакалова

Новият български филм „Като за последно“ се завърта в кината в цялата страна навръх рождения ден на Мария Бакалова

Актрисата изпрати специален поздрав за феновете си във Фейсбук

Официалната премиера на комедията се състоя на 02-ри юни в София

04.06.2021 г. – Новата българска комедия „Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев („Летовници“, „Корави старчета“) тръгва от днес на голям екран. По случайност, това съвпада с рождения ден на Мария Бакалова, която играе централна роля във филма.

Премиерата събра звездите на филма Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Любен Чаталов, Кирил Кавадарков, Свежен Младенов. 

„Ами много хубав филм! Смях се, плаках, радвах се, ядосвах се… Чуден! Watch it!”, написа в своя Instagram профил актрисата Неда Спасова, която беше сред гостите на премиерата.

Седмица преди премиерата на филма, излезе и титулната песен към него в изпълнение на Филип Аврамов. Текстът е на Александър Петров, автор на много от най-любимите български песни („Оставаме“ от „Оркестър без име“, „Любовта, без която не можем“, „Жулиета“ и др.), а музиката на Георги Стрезов.

За филма:

Режисьорът Ивайло Пенчев отново ни пренася на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и с любов. „Като за последно“ разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който предлага неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития, абсурдни преживявания. Пенчев не изневерява на стила си и отново предлага на зрителя вълнуващ сюжет на фона на живописни природни кадри, заснети от оператора Георги Челебиев. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.

Pin It on Pinterest