Общество

Към една 20 годишна журналистка (Елизабет Радкова), коментар на Иван Тренев в отговор на писанията й за Георги Раковски

Понякога недоумявам как хаос от използвани чужди думи и фрази недомислени, подписани от тематичен несвестен и неизвестен комбинатор, може да наложи отговор, смислен според заслуженото. Причината е, че четивото е четимо, свободно и явно. Целта е почтена. Персонажите са трима: Някоя си Елизабет Радкова( от БНР), намесеният от нея академик Георги Марков и българинът Георги Стойков Раковски. „Впечатляващият“ показан з..а.д..н..и.к на Елизабет Радкова в профила й във фейсбук се разчита само като за ..д…н…ик. Няма лице – просто з…ад…н..и.к.

Може да е близък план на 1 човек


Тя,обаче, се опитва да прокара под з..адн…и..к..а си името на академик Георги Марков, когото била интервюирала. Съответно се опитва да прокара под з ..ад…н..и…к..а си и името на журналиста Иван Тренев, а силата, която използва е железният бастун на българското революционно Възраждане – Георги Стойков Раковски. Той не бил Той. Може да се прочете в гугъл в сайта на Българско национално радио 20 годишните й журналистики в т.ч. и за Георги Раковски.

Може да е близък план на 1 човек и текст, който гласи '0:104. Elizabeth Radkova 22.09. 22.09.2015r. r“. 106 14 KomeHTapa cnoAeлRHe'


Защо Радкова отказва интервю на Иван Тренев, а го препраща към академик Марков? Защо бута, като щит академика, за да я пази отпред?
Защо тя показва за…д…н..и….. к..а си, а не интервюто с академика? Ами ако той не е еднаквомислещ?

Може да бъде изображение с 1 човек


Най-вече интервюто, което отказва, ще бъде полезно за интересуващите се от българска история и от световния български мъж Георги Раковски, защото още по-добре ще се осветлят героите на това интервю с дописка.

Може да бъде изображение с 2 души, на закрито и текст, който гласи '0:104. Elizabeth Radkova 2016 4.07.2016r. r. 141 18 KomeHTapa cnoAeлRHe'


Кой кой е, кой колко може, кой как го може.
И не последно: ще се проясни защо така го може, т.е. го прави!!
Ще припомня на госпожата Радкова истината за Георги Раковски, която тя осмива : – на 6 септември по тв. Евроком ще излезе документалния ни филм “ Раковски извън известното“. Във филма ще представим и изложим всички неизвестни до сега факти с доказателства, а именно част от тях са, че Георги Раковски е световно известен революционер, учен и масон; Георги Раковски е всепризнат от всички световни и европейски лидери през 19 век; Георги Раковски е национален герой на Индия. През 20 век е имало няколко училища на името на Г. Раковски в Индия; Още приживе Джузепе Верди е дирижирал опера, посветена на живота и делото на Георги Раковски!
Чакам 20 годишната журналистка от „БНР“ и „Труд“ да приеме интервю на тема „Едив световен мъж“ – Г.С. Раковски!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest