Общество

Как преодоляваме раздяла?

1. Плачем като за мъртъв човек – два, три,четири дни максимум! После се свестяваме и мислим : С какво привляках тази ситуация и този човек? Какъв е урока?

Има урок скрит за вас и само заради урока е дошъл човека. Този човек е временен за да ви предаде урок и няма друга роля! Вие сте дошли на земята за уроците! Това е един от тях!

2. Помнете – причината за края е, че Бог е премахнал този човек от живота ви не случайно , като е създал необходимите обстоятелства ! Бог! Направил е ситуация заради която човекът е трябвало да се раздели с вас или вие! Защото този човек не е предназначен за вас! Затова на моите консултации никога не приемам хора с проблем – как да върна любим! Момичетата които ми пишат знаят отговора – “никога не го връщаш! “ вече съм ги научила че е безполезно да питат мен 😊

3. Защо ? Ако упорствате да върнете някой – вредите на себе си и взимате неговата лоша карма за вас! Когато упорствате да сте с човек който не ви иска получавате ако се върне лоша карма и за вас! Не искайте никой обратно! Най добре е за вас ако не получите този човек!

4. След 40 дни като при мъртвите сме готови за нов партньор! Каквото било било! Нова страница! Излизаме, срещаме се с хора, флиртуваме, запознаваме се, живеем. Усмихваме се, смеем се!

5. Всички винаги си мислят … “край това беше, никога повече

не бих имал/а такава любов! “ Напротив! Това не е било любов , която да си заслужава! Ако си заслужаваше щеше да бъде! Виждам го и по моите клиенти! Сополят се и реват за хора, които не си заслужават. Не разбират, че тяхната ценност е огромна и ще са много повече

оценени и по добре с друг партньор. Не ревете за някой, който не реве за вас! Лесно е да се каже … още по лесно е да се изпълни! Щом Аз го мога и съм го приложила

в живота си – значи и вие можете ! Не сте по некадърни от мен !

6. Когато сте се влюбвали сте се влюбили

във фантазията за някой, който не е бил това което вие мислите! Моля ви следващия път не фантазирайте толкова отново!

7. Следващата любов е винаги по-хубава любов! Много хора остават сами !

Жените, защото не им се изхранва и дундурка отново мъж, или не им се делят сметки , най често! Мъжете, защото мислят, че всички жени са използвачки и все някой ги използва, най често това им е вечната непреодолима травмата на ергените ! Ако забелязвате тези две категории са еднакви някак, но наобратно! И докато жените могат и да намерят мъж, който да не хранят, мъжете които ги е страх от използвачки са цял живот обречени!

8. Всичко е такова, каквото трябва да е и нищо не би

могло да бъде, по никой друг начин ! Когато разберете това ще продължите много лесно напред. Амааа, акооо, емиии няма значение. Точка. Минало. Нова страница!

9. Всеки намира своята половинка! Всеки! Ако не я откриете, отказали сте се сами и не ви е виновен никой. Отказали сте се някъде там преди онзи завой, където ви е чакал той/тя. Както в бизнеса така и в живота, когато се откажеш никой не може да ти помогне. Успяват не най добрите или най умните а безотказните! Когато не се откажеш, получаваш това, което искаш . В пълна сила важи за любовта!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest