Кадри от изграждането на медицинския център в Севастопол

Строителите вече са започнали да монтират таваните на втория етаж на многофункционалния медицински център.

Изграждането на нов многофункционален медицински център към министерството на отбраната на Русия, предназначен за лечение на пациенти с коронавирус, е в разгара си в Севастопол, съобщава пресслужбата на руското военно ведомство, цитирана от ТВ „Звезда“. След като отвори врати на 15 май, инфекциозният център ще може да приеме 60 пациенти.

Министерство на отбраната на Руската федерация

„В момента монтажът на колони от металната рамка, бетонирането на подпорни стени и монтирането на плочи за полагане на комуникации по периметъра на сградата са напълно завършени. Монтажът, армировката и изливането на плочата на втория етаж, полагането на канализационната и отоплителната мрежа на медицинския център, монтажът и обшивката с гипсокартон на металната рамка на вътрешните прегради, монтирането на двойни панели в процеса по изграждането на стените продължава“, се казва в съобщението.

Министерство на отбраната на Руската федерация

Вчера в Севастопол беше доставено най-модерното медицинско оборудване, с което ще бъде снабден медицинският център в процеса на изграждане.

Министерство на отбраната на Руската федерация

Работата по изграждането на инфекциозния център започна на 23 март. В нея участват не само военни строители, но и инженерните звена на Черноморския флот. На строителната площадка около 400 души работят в две смени, ангажирани са и 30 единици техника. Кадри от строителната площадка излъчи руската телевизия „Россия 1“.

„Россия 1“

Общо 16 такива медицински центрове ще бъдат изградени в цяла Русия в 15 региона на страната. Работата продължава денонощно в няколко смени.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest