Общество

Женската енергия не е в роклята …

Нито в грима …

Не е в маникюра …

Нито в прическата …

Толкова жени мъже в поли и рокли се разхождат наоколо …

Женската енергия е в осъзнаването да живееш чрез сърцето и забавено …

Да твориш, да си почиваш, да следваш, да си мила, да си нежна и добра. Да си в баланс . Да правиш неща за удоволствие. Да се наслаждаваш. Да се кефиш на живота. Да не бързаш. Да си мързеливичка. Да си слаба. Да оставиш мъжът да се погрижи за теб. Да го следваш. Да решава той и ти да си ок с това. Да не се товариш с непосилни задачи, да живееш чрез сърце а не чрез воля .

Няма да стане като сложиш рокля. Нито като си купиш червено бельо. Нито като си работен кон. Нито като си направиш прическа. Ти просто си мъж но в рокля.

За да си в женска енергия ти трябва мързел и наслада. Удоволствие и любов! Даже курсове и обучения не ти трябват. Трябва ти някой като мен . Да ти каже спри се, остави се, води се, наслаждавай се, кефи се … нека мъжът има грижата.

А ако мъжът няма грижата , от сутрин до вечер по семинари да ходиш, мантри да правиш и рокли да носиш, чист мъж си си , просто нагласен като жена! За да си жена в женска енергия трябва да се потопиш в удоволствието и грижата за теб и за хората които обичаш. Всичко друго те прави мъж. Не ти трябва обучения – безплатно ти го казвам , спести си парите !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest