Общество

Женкарът си е женкар!

Женкарът си е женкар момичета и независимо в колко женска енергия сте и диамант ли сте ще сте заменена това е гаранция …

Тъкмо се зарадвах на новината, че още едно дете се е родило на света и майката е отново жената на Филип Плейн, прекрасната Лучия Бартоли с която имат вече две деца и хоп , той се разделил с Лучия, която наскоро роди и с пиарката си вече има четвърто дете! Тоест докато жена му е била бременна с второто им дете, той вече е забременил и друга жена! Ох, чудих се какво не ми харесва в тази мазна физиономия и сега разбрах. Фактите са си факти! Но ние не сме тук да съдиме. Със сигурност още някоя ще е бременна до година две от Филип Плейн , поне децата и жените ще са подсигурени, което за мен е важно в случая.

Пиша това за да кажа ,,, каквато и да сте, диамант да сте, ще дойде някое прасе и нищо не може да се направи. Женкар е диагноза! К…а също! Тези хора не се променят. И диамант да сте! Женкар и к…а се раждат. Това им е природа. Изневярата им е задължителна! Няма да ги промените!

Изневярата не е въпрос на изкушения, а на ценностна система! Истината и верността , не са ли в ценностната система , това не са подходящи партньори за живот , а временни играчи-използвачи .

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest