Общество

“Жените не знаят какво точно искат”

С това изказване на мъжете съм абсолютно съгласна на 100%.

Когато работя с жени установявам, че жените масово не знаят какво искат! Дори им е толкова трудно да разберат, че когато ги помоля да си напишат за домашно какво примерно искат от един мъж и какъв мъж искат за себе си, те ми казват, че това много ги е затруднило. След което им давам друго упражнение “а , какъв не искаш да е твоят мъж” , за да се поориентират. Така когато напишат домашното обаче винаги се появява мъж на хоразонта, който е далеч от това, което са написали, че искат и те започват отношения стремглаво и веднага с този мъж, сакън да не изпуснем този, който се е появил, че друг в близката година я дошъл я не. Кратко след това следва нова консултация с мен и същото домашно😅 “Какъв мъж искам ? Какво аз искам?” И познайте, колко жени отново издържат да дочакат този мъж … има няма 5 на сто! В най добрия случай. Останалите пак са като браунови частици накъдето ги понесе вятъра и той ги понася наникъде и пак имат нищо накрая и пак губят ценно време, и пак учат уроци и отново идват за да пишем същото домашно.
“Какво точно искам “? И Това точно чакам! Защото Вселената ни тества винаги! Да види искам ли наистина много силно това, което декларирам. Защото ако не го искам много ще се съглася на всичко друго и Вселената ще ми даде всичко друго и никога това което искам. Разбрахте ли ме момичета?
Които не сте и ви е трудно ви очаквам 🩷

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest