Общество

Жената е наградата за мъжа, не Мъжа!

Преди години, когато моят съпруг беше все още жив, много често мои приятелки ме питаха “Ама ти не се ли притесняваш дали той не ти изневерява?

Ами не се ли притесняваш, че като е бизнесмен и толкова успешен, има пари много жени го искат и изкушават? Ами ако някога те напусне?”

Интересното е, че хората мислеха такива неща , а аз през целият ми живот дотук никога не съм си помисляла, че някога някой мъж може да ми изневери или изостави. НИКОГА. Не само това, а моят мъж се чудеше как да постигне и още, и още, и още само … за да впечатли мен! Като ви говоря и пиша за мъжки мъж, аз ви говоря и от личен опит! Защото повечето години от моя съзнателен живот, минаха до такъв тип мъж! Мога да напиша докторат по темата! Защото аз наистина много се гордеех с моят мъжки мъж и бях впечатлена от неговите успехи. И вместо аз да се притеснявам да не загубя него, той се притесняваше да не загуби мен! И ако бях загубила него поради някоя от гореизброените причини, не бих се притеснила нито за миг, защото съм от жените, които просто не се притесняват за мъже, които губят! Напротив смятам, че аз съм толкова безценна, че ако някой е загубил нещо това е мъжът до мен! Явно това е мислил и моят мъж. И също, ако бях заменена, със сигурност съм щяла да открия по-добър мъж за мен!

Спрете да треперите “ами ако той ми изневери, ами ако той ме напусне “… ами ако мислите така, той ще ви изневери и той ще ви напусне! Мислете наобратно … ако той ме изостави, съм се оттървала от един глупак! Наградата сте вие 😜

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest