Общество

Изявление на Организацията за ислямска култура и връзки

Изявлението на Организацията за ислямска култура и връзки относно отговора на Ислямска република Иран на неотдавнашната агресия на ционисткия режим срещу консулството на страната ни в Дамаск:

В името на Бог.

Ще узнаят угнетителите към какво място ще се завърнат.

Гордата операция на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в отговор на дръзкото нападение на ционистите срещу сградата на консулството на нашата страна в Дамаск беше умна акция в рамките на международните правила и норми и е пример за смирението и усърдието на смелите мъже, които не показаха пасивност и слабост срещу заклетия враг на човечеството.

Осъществяването на обещанието на Иран към ционисткия враг, първо, беше стъпка в посока на задържане и защита на териториалната цялост, и второ, изпрати ясно послание към този нелегитимен режим, неговите поддръжници и съюзници.

Върховният водач на Ислямската революция в проповедите си по време на Рамазан байрам тази година подчерта категоричното и решително наказание за окупационния режим и това предупреждение беше изтълкувано бързо и на ниво, което Мосад и армията на ционисткия режим не си и представяха. Радостта на палестинските братя и сестри от тази горда операция и отчаянието и объркването на ционисткия режим и неговите поддръжници по отношение на направеното от Иран, ще се овенчае със стабилизирането на дискурса на ислямската революция и формирането на съпротивителната система в региона.

Организацията за ислямска култура и връзки приветства решителния и твърд отговор на Корпуса на гвардейците на ислямската революция към ционисткия режим, който убива деца, и го смята за златен лист в историята на регионалното развитие. Нека на тази победа се радват благослови всички мюсюлмани, свободните хора по света и особено на потиснатите хора от Ивицата Газа.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest