Общество

Иван Тренев: „Демонстрацията“ („митинг“) бе организирана от фашизирани хунти в София

Аз съм българин, защото не съм русофоб и съм още повече българин,защото не съм русофил! (И. Тренев)

Скъпи читатели, преди две вечери в София с разрешение на българското правителство се проведе една демонстрация срещу българските национални интереси и суверенитет!
Събралата се тълпа от хора бяха предимно членове на различни финансирани организации на отворени общества от Европа и САЩ, фашизирани украинци и представители на Сирийската свободна армия!

Подчертавам, че Сирийската свободна армия е терористична организация, създадена от паравоенните структури на САЩ през 2011 г. с цел да свали правителството на Башар Асад и да колонизира сирийските граждани!
Днес структури на тази „свободна армия“ се насочват там, където е необходимо да се проведе военна операция срещу съответната държава!
Българската позиция трябва да бъде неутрална! Преди броени дни министърът на войната на САЩ и премиера Кирил Петков се срещнаха в България. Какво е договорено, защо не се разкрива пред българските граждани? Може би България е единствената държава в ЕС, която се съгласи от нашата изконна българска територия в Южна Добруджа да се изнасят и складират военни съоръжения срещу Русия! Южна Добруджа е на път да стане военна зона и още по-лошо.. да бъде отцепена и обезлюдена, както сега ще бъде отцепена и федерализирана на парчета Украйна! Синът на Джо Байдън Байдън Хънтър е директор на украинската газова компания „Бурисма“ от 2014 г. И това не е случайно! Още от тогава е планувано какво да се случи днес! Години наред милиарди долари от украинския народ са крадени от семейство Байдън и от паравоенните структури на САЩ! Война няма в Украйна! Има военни операции срещу Руската федерация. Този „елит“, който управлява Байдън и Путин създадоха „Майдана“ ! За мен Втората световна война не е свършвала, а Европа и САЩ поддържаха нацизма жив! Днес се провежда една финална фаза на преразпределение на териториите от световния елит! Ние българите трябва да запазим достойнство и да не позволив случилото се в Украйна да се бъде пренесено у нас!

автор: Иван Тренев

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest