Общество

Има мъже, които обичат да тестват жените, дали не са материалистки в началото!

Това са обикновено точно мъжете, които нямат никакъв материал и които нищо няма да дадат независимо каква е жената!
Стиснатите мъже и мъжете без пари обожават да тестват жената дали е материалистка 😊 понеже така или иначе те не могат да бъдат до друг тип жена освен силна и финансово независима.
Всяка жена е материалистка! Ако не е, то нещо с нея в мисленето определено не е наред. Основна задача в живота на една жена е, тя като жена да бъде финансово подсигурена. Чак след като е финансово подсигурена тя може да диша спокойно. Това става по няколко начина. Подсигурена от баща си! Подсигурена от мъжа си! Подсигурена от самата нея и кариерата си. Или смесени варианти. Но без финансова сигурност следва тотален погром не само за жената, но и за нейните деца в случай, а този случай не е рядкост, че бъде изоставена и сама . Затова жената, няма шанс да избира мъж без мъжки качества за партньор за живот, защото от това буквално и зависи живота и този на децата и, а едно от основните мъжки качества е характера на мъжа следствие на което обикновено в резултат са и неговите финасови възможности! И не говорим за материалистка, в случаите, когато жената иска финансово стабилен мъж до себе си, с когото да гради семейство, говорим за психично нормална жена! Всеки друг вариант на мислене би следвало да бъде ненормален !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest