Общество

И ето как консултант Любов, получи консултация по любов и още нещо ❣️

Тази книга с това послание “с обич” я получих случайно, спонтанно като подарък от напълно непознат мъж, който никога не бях виждала преди, нито той мен!
Най-интересното е именно, че ми беше подарена от напълно непознат човек, който не знаеше
нищо за мен освен че му споделих , че мисията ми е да съветвам хора по разни въпроси през онзи ден когато се срещнахме 😀 Когато отворих книгата с огромна изненада намерих отговори, които ми бяха необходими точно в онзи момент. Чрез неговия подарък аз получих отлична консултация по любов за себе си, чрез написаното в книгата! Имах нужда да прочета това! Тя беше написана сякаш специално за мен и с единствената цел да попадне при мен, за да намеря отговорите, които търсех. Няма нищо случайно! Нито срещи случайни, нито хора случайни! Нито подаръци случайни! След като се свързах с господина, за да му благодаря и да му кажа за ползата от книгата за мен, той се представи и разбрах, че е адвокат! Между другото това беше още по неочаквано от самия му подарък. Защото аз имах нужда от консултация с такъв тип специалист по един важен за мен казус. Това сега беше моята изненада за него 🤣! После се замислих … един ден … Низ от случайности , едно решение на един човек да подари книга на напълно непозната, която току що вижда, която пък съм точно аз и имам нужда от точно тази книга и от съвет от такъв специалист в точно този момент . Неведоми са пътищата Божии … затова просто дишайте!
Отговорите ще дойдат най неочаквано за вас! Хората ще дойдат! Срещите ще се случат! Нещата ще намерят своя път. Трябва просто само да дишате!
Благодаря ти , г-н Г . В !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest