Общество

Хизбула: Израел не постигна нищо с клането в лагера Нусейрат

Израелската армия обяви, че е освободила четирима свои затворници от Хамас, но не каза на хората, че цената за освобождаването им е 120 000 мъченици и ранени палестински мъже и жени, убивайки и ранявайки хиляди израелци, цитира Al-Ahed News Наим Касем каза в неделя.

„Ние все още вярваме, че палестинската съпротива ще спечели битката“, добави той.

Той също така твърди, че операция „Буря Ал-Акса“ е довела до голямо постижение, тъй като сега целият свят говори за палестинския въпрос, демонстрира за него, заема позиция и протестира в името на Палестина и се противопоставя на ционисткия режим.

В момента някои държави са изтеглили дипломатите си от Израел и повече от 140 държави в ООН са признали палестинската държава, което не се е случило преди операцията „Буря Ал-Акса“, каза високопоставеният представител на Хизбула.

Такива израелски зверове, подкрепяни от администрацията на САЩ, няма да могат да успеят, колкото и време да мине, подчерта той.

В събота окупационната ционистка армия започна още едно ужасяващо клане в бежанския лагер Нусейрат в центъра на ивицата Газа, което уби 210 цивилни, предимно жени и деца, и рани повече от 400 други.

Последното израелско кръвопролитие увеличи общия брой на жертвите на палестинците от началото на подкрепяната от САЩ геноцидна война срещу Газа до 36 731, докато броят на ранените достигна 83 680.

източник: irna.ir

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest