Хабиб получи медал: Чест, загубена веднъж, никога нe се връща!

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов публикува цитат от голямо значение за себе си на официалната си страница в Instagram.

В момента 31-годишният руски боец ​​се готви да защити титлата си в двубой с американеца Тони Фъргюсън. Битката ще се проведе на 18 април 2020 г. в Ню Йорк, пише РИА „Новости“.

„Чест, загубена веднъж, никога нe се връща. Не мога да ви кажа точно чии са думите, но са от огромно значение за мен“, написа Нурмагомедов.

Същевременно той и баща му Абдулманап Нурмагомедов бяха наградени с oрден „За заслуги пред Република Дагестан“, а наградата връчи ръководителят на Дагестан Владимир Василиев.

„Известните спортисти получиха специалните награди на региона за високи спортни постижения. Припомняме, че орденът „За заслуги пред Република Дагестан“ е вече вторият в колекцията на Хабиб Нурмагомедов“, съобщиха от регионалното правителство, предаде РИА „Новости“.

Василиев отбеляза, че Абдулманап Нурмагомедов е заслужил треньор на Русия, издигнал 18 световни шампиони по бойно самбо и влязъл в Книгата на рекордите на Гинес, съобщава „Взгляд“.

„От своя страна Абдулманап и Хабиб Нурмагомедов благодариха за високата оценка и споделиха своите идеи и предложения относно изграждането на социални съоръжения в Дагестан и привличане на инвестиции във важни за региона области“, отбелязваха от правителството.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest