Общество

Говорителят на иранското външно министерство остро осъжда нападението на ционисткия режим срещу сградата на иранското консулство в Дамаск

Говорителят на иранското външно министерство Насър Канаани остро осъди ционисткия режим за нападението му срещу консулската сграда на посолството на Ислямска република Иран в Дамаск.

Говорителят на иранското външно министерство Насър Канаани остро осъди ционисткия режим за нападението му срещу консулската сграда на посолството на Ислямска република Иран в Дамаск. Канаани определи бруталното нападение като грубо нарушение на Виенската конвенция

Дипломатически отношения от 1961 г., като се казва, че международната общност и ООН трябва да осъдят акта по най-категоричен начин и трябва да предприемат необходимите мерки срещу агресора. Канаани подчерта, че всички аспекти на този отвратителен акт се разследват.

и ционисткият режим ще носи отговорност за последствията от това. Говорителят на иранското външно министерство подчерта, че Иран си запазва правото да предприеме контрамерки срещу атаката и ще вземе решение как да накаже агресора.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest