Общество

„ГАЗель“ Next стана безопасна

В базовата версия на модела вече са налични въздушна възглавница за водача и нови колани.

Модела „ГАЗель“ Next вече разполага с налични предна въздушна възглавница за водача и нови колани с обтегачи. Срещу допълнително заплащане можете да поръчате въздушни възглавници за двама пътници, пише сайтът motor.ru.

„ГАЗель“ Next претърпя и други промени. Появи се още модернизирано табло с инструменти, система за контрол на сигурността и многофункционално устройство за предаване на ток, като воланът ъщо беше преработен.azgaz.ru

В момента въздушните възглавници се предлагат в базовия модел, но скоро новото оборудване ще бъде внедрено и в останалите версии на автомобила.

Пресслужбата на Горковския автозавод съобщи, че актуализираната „ГАЗель“ Next преминава през няколко тестови цикъла, включително краш-тестове с различна скорост, тестване на защитата срещу фалшиво сработване на пасивните системи за безопасност, както и проверка на работата при високи и ниски температури.azgaz.ru

„ГАЗель“ Next с въздушна възглавница беше представена преди две години на автомобилното изложение в Хановер. Експортните товарни превозни средства също бяха оборудвани с електронна система за динамична стабилизация и двулитров Volkswagen турбодизелов двифател с капацитет 136 конски сили.

В Русия „ГАЗель“ Next е оборудвана с турбодизел със 120 к.с., бензинов или дву-горивен двигател (на бензин и газ), с мощност 106 конски сили.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest