Общество

ГАЛА ПРЕМИЕРАТА НА „ГОЛАТА ИСТИНА ЗА ГРУПА ЖИГУЛИ“ НА КИНОМАНИЯ, НА 13 АПРИЛ В ЗАЛА 1 НА НДК

Ограничен брой зрители ще имат уникалния шанс да гледат дългоочакваната комедия в компанията на актьорите и екипа

 Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“ тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в зала 1 на НДК ще се проведе и Гала премиерата. По червения килим се очаква да минат актьорите на лентата Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев -Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (БобиЧаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза), както и екипа създал филма.

От днес в продажба са и ограничено количество билети за Гала премиерата. Всеки който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа може да го направи като закупи своя билет от касите на НДКили от сайта https://www.tickets.ndk.bg „За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.“, споделя Виктор Божинов, режисьор.

Гала премиерата на „Голата истина за група Жигули“ е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки. Филмът се разпространява от BTV Studios.

Следете социалните мрежи на „Голата истина за група „Жигули“ тук:

Facebook – https://www.facebook.com/Jiguli.Movie

Instagram – https://www.instagram.com/golata.istina.za.grupa.jiguli

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest