Общество

Формулата 50 на 50

Това е единствената формула, при която отношенията са чиста търговска сделка само и нищо друго!

И то такава, в която Мъжът е с жената , заради нейните 50% приход към бюджета! Ако жената трайно изгуби работа, мъжът няма да успее да продължи сам в тези отношения и той ще изпадне от класацията! Тези отношения са чиста сметка от страна на мъжа и работят единствено в негова полза. В тези отношения само жената е напълно ощетена. Тя губи всичко!

Клиентките с които работя и които живеят така са най-ощетените от всички категории, особено след раздяла. Често оставяйки без работа, остават без мъж и без спестявания. Без нищо , използвани за 50% и сами на улицата. Няма по голяма търговия с жената от страна на мъжа от формулата 50 на 50. Някои го смятат за справедливо. Но няма нищо справедливо в тази формула. Жената спре ли са си плаща частта, за нея няма повече справедливост – отива на улицата! В 90% от случаите! В останалите 10% , даже не искам да ви разкажа, какво се случва в реалния живот!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest