Общество

Евтим Милошев бе голямата изненада за публиката на “При Тото MEGA”

В живота си съм имал само един идол, призна пред Тото продуцентът

Продуцентът Евтим Милошев бе специалният гост в новия епизод на единствения подкаст у нас, който се снима на живо от сцената на театъра – “При Тото MEGA”.

В понеделник вечерта, на 17. април, Йонислав Йотов – Тото за пореден път изненада публиката, обявявайки името на госта си. Разбира се, мнозина се опитаха предварително да познаят кой ще е той този път, но не успяха. А когато на сцената се появи харизматичният продуцент публиката буквално взриви залата с аплодисментите си.

Присъстващите имаха възможността да проследят на живо разговора на Тото с една от най-интересните фигури в българския шоубизнес. За пътя от “Ку-ку”, през “Хъшове” и “Шоуто на Слави”, до най-гледаното в българския ефир комедийно шоу “Комиците”; за Доминикана, Панама и Филипините, но и за Велико Търново, където се случва действието на втория сезон на “Дяволското гърло” – това бяха само част от темите, по които водещият и гостът разговаряха.

“В живота си съм имал един единствен идол и той се казва Христо Стоичков”, призна Евтим на Тото. А историята за първата му среща и опит да се запознае с футболната ни легенда през далечната ’94 г. предизвика различни емоции в публиката.

Евтим Милошев сподели и какъв е механизмът на успеха спрямо личния му път, има ли място егото, когато искаш да постигнеш идеалната цел и защо “Сървайвър” е едно от най-вълнуващите му житейски приключения. Коментира и смяната на водещите в новия сезон на риалитито, което тази година е с нов продуцент.

“Да си първи в това, което правиш, винаги има предимство. Разбира се, плащаш и цената “проба-грешка”, но си струва”, категоричен бе Милошев. Той даде пример както със свои продукции, така и с подкаста на Тото – според продуцента той е успешен, защото Йонислав Йотов – Тото има именно предимството на първия – не подражава, а създава свой формат.

Целият епизод от гостуването на Евтим Милошев в подкаста “При Тото MEGA” очаквайте скоро в официалния YouTube канал на ToTo Yotov.

Следващото издание на подкаста на живо “При Тото MEGA” в “Theatro отсам канала” ще бъде на 23.05.2023 г. Билетите вече са в продажба.

Припомняме, че “При Тото MEGA” през месец юни тръгва на турне:

Летен театър – Варна: 12 юни ’23 г.

Лятно кино – Перник: 14 юни ’23 г.

Летен театър – Пловдив: 16 юни ’23 г.

Билети – в мрежата на Eventim.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest