Евровизия 2019 е официално открита! Кои са фаворитите за победа в Тел Авив

Евровизия 2019 беше официално открита със зрелищна церемония в театър Хабима в сърцето на Тел Авив. 64-тото издание на конкурса посрещна 41 участващи държави, които бяха поздравени лично от кмета на града Рон Хулдаи.
През измината седмица в Конгресния център в Тел Авив се проведоха първите репетиции на всички участващи изпълнители за трите шоу вечери на конкурса на 14-и, 16-и и 18-и май. Кои обаче са фаворитите, които се откроиха дни преди големия финал?
Дънкан Лорънс от Холандия е един големите фаворити за победата на тазгодишното издание на конкурса. Холандците бяха скептични при обяването на избора му в началото на година, тъй като 25-годишният изпълнителят беше напълно неизвестен родината си. Това бързо се промени след като той се консолидира като основния фаворит за победа с представянето на песента му „Arcade” през март и от този момент се превръна в един от най-актуалните местни изплнители. Холандските медии дори започнаха да спекулират в кой град ще е най-добре да се домакинства конкурса при евентуално първо място на Дънкан във финала на 18 май.

Pin It on Pinterest