Европейско признание за българската естетична клиника Dermal Lase Center

Българската Dermal Lase Center и едва още 26 клиники в света са избрани за CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ

Българската естетичната клиника Dermal Lase Center получи световно признание за качество, като бе избрана за официален център на CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ. Тя бе отличена сред стотици други кандидати от Централна и Източна Европа.

Candela Center of Excellence означава огромно и единствено на Балканите признание за професионалната експертиза на клиниката и използването на златен стандарт медицински уреди, с които се осъществяват високия клас естетични и дерматологични процедури с лазерите на Candela от целия свят.

Малкото отличени клиники като Candela Center of Excellence, са и средища на науката, тъй като в тях се провеждат високотехнологични клинични проучвания, съсредоточени основно в САЩ. Към момента в Европа такива центрове има във Великобритания, Германия и Испания, а вече и в България. Двата основни критерия за получаване на отличието са базирани на компетентността и опита на лекарите, които работят в тях, както и резултатите, които постигат с пациентите си с лазерите Candela.

Цялостната процедура по подбор и анализ на клиниката-кандидат трае 2 години. Eдва 27 естетични клиники в целия свят имат честта да бъдат избрани за Candela Center of Excellence.

Българската Dermal Lase Center притежава двата Златни стандарта – александритния лазер за епилация и пигментации – Gentle Lase Pro, както и PDL лазера, без аналог, за третиране на васкуларни доброкачествени образувания по кожата – Vbeam Perfecta. Третият лазер на Candela, с който Dermal Lase Center разполага, е CO2RE, като той също е първокласен в своята категория – той  третира белези, бръчки, акне и малки доброкачествени образувания по кожата. Експертите на Dermal Lase Center комбинират терапиите с лазерите, за да постигнат перфектни резултати сред своите пациенти.

Отличието бе връчено официално вчера по време на специално събитие, на което присъстваха редица партньори на клиниката, медии и инфлуенсъри. Доц. Дончо Етугов и екипа му заедно прерязаха лентата, превръщайки официално Dermal Lase Center в първия Candela Center of Excellence.

Pin It on Pinterest