Общество

Епичен финал на първото турне на подкаст в историята: Димитър Рачков бе голямата изненада за публиката на „При Тото MEGA“ в Пловдив

От сцената Рачков позвъни на Маги Халваджиян и други добри приятели

Епичен финал на първото турне на подкаст в историята – При Тото MEGA TOUR! Две хиляди човека се събраха в Летен театър „Бунарджика“ в Пловдив, за да изживеят една незабравима вечер с ТоТо и неговия гост изненада – Димитър Рачков.

Феновете, дошли да гледат на живо как се снима подкаст, имаха възможността да се насладят на неповторимо шоу, но и да научат от първа ръка за различни етапи от личния живот на Димитър Рачков.

Смехът и аплодисментите на хората не стихнаха от първата до последната минута. За това допринесоха и непрекъснатите интеракции на водещия и госта с публиката. Имаше и много изненади – от появата на Рачков, който слезе сред хората в театъра, за да ги поздрави, до няколкото телефонни разговора с други големи имена от родния шоубизнес. Обажданията се случиха спонтанно, непланирано, но пък феновете имаха възможността да участват в жива връзка по телефона с Краси Радков, а малко по-късно и с Маги Халваджиян и с Виктор Калев. Заредена от тази емоция, публиката настоятелно пожела да чуе по телефона и Слави Трифонов и желанието й се сбъдна. Първо ТоТо се обади на Слави, а веднага след това – и Рачко. Възможността на присъстващите да получат лични поздрави от едни от най-популярните лица в родния ефир вдигна градуса на и без това приповдигнатото настроение в театъра. Това е и първият подкаст, на чийто финал хората скандираха „Още, още…!“. Присъстващите не пропуснаха да отбележат и това, че При Тото MEGA TOUR е първото събитие от много време, което напълни Летния театър на 100%.

Доброто настроение се пренесе в Antik Premium Club, където екипът на „При Тото“ и част от публиката заедно отбелязаха първото и единствено засега турне на подкаст.

Целият разговор на ТоТо с Димитър Рачков можете да гледате в официалния YouTube канал на @ToToYotov:При ТоТоскоро.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest