Общество

Доналд Тръмп: „Руската измама“ в САЩ е в основата на войната в Украйна

„Докладът на специалния прокурор Джон Дърам изяснява без всякакво съмнение, че измамата с Русия е най-зверското овладяване за користни цели на нашето правителство в американската история. Това беше престъпление като никое друго“, пише Доналд Тръмп в своя статия, публикувана от Newsweek, предадена без редакторска намеса от „Фокус“.

Преди седем години се кандидатирах за президент, изправяйки се срещу всички най-корумпирани сили и вкоренени интереси в столицата на нашата страна. Моят дневен ред беше екзистенциална заплаха за един вашингтонски естаблишмънт, който стана богат и могъщ, обезкървявайки Америка.

Заклех се да спра масовата нелегална имиграция, да прекратя глобалистките търговски сделки, да сложа край на разпродажбата на нашата страна на комунистически Китай, да се противопоставя на постоянната бюрокрация и корпоративните медии и да прекъсна пристрастяването на неоконсерваторите към безкрайните войни в чужбина.

В отговор една неизбрана кабала във висшите позиции на нашето правителство, в съгласие с избрания от тях кандидат, Хилари Клинтън, и техните съюзници в медиите, стартираха де факто опита за преврат, известен като Руската измама.

Тяхната цел беше да предотвратят моето избиране и ако не успеят, да ме изгонят от длъжност или да саботират президентството ми, да подкопаят дневния ми ред в Конгреса, да блокират вътрешните ми реформи и да се намесят във външната ми политика.

В продължение на близо три години те проведоха мащабна дезинформационна кампания и беззаконно преследване въз основа на чудовищната лъжа, че съм предател на страната си.

Тези заговорници от дълбоката държава шпионираха кампанията ми. Те фалшифицираха фалшиви доказателства, за да получат незаконни заповеди за наблюдение и да опетнят невинни хора чрез изтичане на информация в медиите. Предложиха 1 милион долара за фиктивно досие, написано от чуждестранен шпионин, за да се опитат да ме обвинят в държавна измяна. Те разбиха безброй животи.

Докладът от Дърам доказва, че ключовите замесени фигури са знаели от самото начало, че теорията за конспирацията за сговора с Русия е лъжа. ФБР започна своя лов на вещици без нито едно легитимно доказателство – и когато се натъкваха на оневиняваща информация всеки път, те я прикриваха и поддържаха измамата.

Болестта беше покровителствана от самия връх. Директорът на ФБР Джеймс Коми непрекъснато притискаше агентите за повече наблюдение и заповеди, изисквайки да знаят отново и отново „Къде е FISA, къде е FISA?“

Барак Обама и Джо Байдън също участваха в това. Те бяха информирани през август 2016 г. относно съобщенията, че Клинтън планира да „опозори Доналд Тръмп, като разпали скандал, твърдейки, че руските служби за сигурност са намесени“.

Те знаеха истината, но прекараха страната ни през ада.

Колкото и дива и жестока да беше измамата с Русия за мен, семейството ми, персонала ми и толкова много невинни хора, истинските жертви бяха американският народ.

Разрушението, което тази измама причини на Америка, е почти неизчислимо. То подкопа нашата демокрация, застраши сигурността ни и застраши свободата ни.

В критичен момент, когато трябваше да намалим напрежението с Русия, измамата с Русия разпали масова истерия, която помогна да тласне Русия направо в обятията на Китай.

Вместо да имаме по-добри отношения с Русия, за изграждането на каквито работих, сега имаме прокси война с Русия, подхранвана отчасти от задържащите се изпарения на делириума на Russiagate. Украйна е напълно опустошена. Неизброим брой хора са убити. И е много вероятно да се окажем в Трета световна война.

Както доказаха досиетата в Twitter, радикалната левица също използва измамата с Русия, за да атакува свободата на словото. Те изградиха разрастващ се вътрешен режим на цензура под прикритието на борбата с така наречената „руска дезинформация“ – която бързо определиха като включваща всяко съдържание, което не им харесваше.

Разузнавателната общност, медиите и технологичните компании от Силициевата долина след това използваха точно този претекст, „руска дезинформация“, за да цензурират корупционния скандал на Байдън през 2020 г. – цензура, организирана, както сега знаем, от кампанията на Байдън.

В едно проучване миналата година 79 процента от американците, следили историята за лаптопа с мръсотиите на Хънтър Байдън, казваха, че вярното отразяване на тази погрешно цензурирана история би променило резултата от изборите. Страната ни сега плаща много висока цена.

Може би най-опасното от всичко е, че измамата с Русия нормализира превръщането в оръжие на силите на реда срещу политическите врагове на левицата. Радикалните демократи и техните медийни партньори сега се радват, когато Министерството на правосъдието на Байдън изисква от ФБР да разследва родители на заседанията на училищните настоятелства, разполага тежко въоръжени екипи, за да арестува активисти, подкрепящи живота, и  осъществява цялостно преследване на водещия опонент на Джо Байдън за президентския пост.

Тези корумпирани агенции са се намесвали във всички избори от 2016 г. насам – и се намесват в изборите през 2024 г. пред очите ни.

Трябва да има равносметка. Сега отговорността е в ръцете на избирателите. Докладът от Дърам направи залозите пределно ясни и сега изборът е наш: или Дълбоката държава да унищожи Америка, или ние да унищожим Дълбоката държава.

Източник: „Фокус“

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest