Дългоочакваното европейско първенство по футбол с нов дом под софийското небе

И още музика на Mood for Food Summer Festival

Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от 11.06 – тази събота. Летният фестивал Mood for Food ще предостави на гостите си удобно, широко и вкусно място, на което да посрещнат така чаканото спортно събитие. Бирата и коктейлите също са добър познайник на Mood for Food – организаторите обещават да са помислили за всичко. Паркът пред стадион Академик в кв. Редута е локацията на фестивала и мястото, на което спортни фенове и гастрономи могат да открият своя вкус.

Снимка на Mood for Food Festival.

Съдийският сигнал за първия мач от първенството между Турция и Италия ще прозвучи в 22:00, но съветът е да заповядате по-рано, за да се подготвите за емоциите  с 15-те food truck-ове и ресторанти с интернационална кухня и огромния избор от напитки. Ако пък сте изпълнени със нестихващ състезателен дух можете да се включите в турнирите по джага и да печелите награди и така съботата да комбинира всички любими занимания.

А музиката на Mood for Food няма да спре и за миг

Огромната LED стена ще завладее вниманието на спортните фенове, но музикалната сцена отново ще гърми. В деня на началото на ЕВРО 2020 по футбол (11.06, събота) за свежата атмосфера на сцената на фестивала ще избухнат Wosh MC и FEEL. Купонът ще бъде целодневен, но рап маратонът ще стартира в 21:00 ч. и ще продължи малко преди първия сблъсък от евро турнира по футбол.

            Още на следващия ден, в неделя (12.06) във футболният кът ще можете да гледате и трите мача: Дания – Финландия; Уелс – Швейцария и Белгия – Русия. Храната ще е отново на топ ниво, напитките ще са студени и разнообразни.

            Остава да разкрием кой ще музицира виртуозно от сцената – да, само това – Остава. Вечни хитове и рок енд рол, бира и огромен кеф очакват всички гости отново със стартов час 21:00.

Фестивалът ще продължи до 20.06. – почти до самия край на груповата фаза на ЕВРО 2020 по футбол. Още десет дни с гръмка музика, спортни емоции, хапване и множество турнири, награди и забавления – неслучайно Mood for Food е най-мащабният фестивал за годината в България. Още новини – съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала – https://www.facebook.com/moodforfoodbg/.

Pin It on Pinterest