Общество

ДЪЛГОГОДИШНИЯТ КИТАРИСТ НА СТИНГ С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Вълнуващ следвеликденски подарък очаква феновете в България на легендарния китарист на Стинг Доминик Милър. Бандата му Dominic Miller Group ще излезе на живо на сцената на Joy Station на 22 април (събота) след три концерта в Германия и Полша и преди турнето на групата да продължи в Чехия, Франция, Великобритания и Нидерландия през май.

Доминик Милър е добре известен на феновете като дългогодишен китарист в звездния бенд на Стинг. В програмата на концерта в София ще бъдат включени  композиции от соловите албумите на музиканта, мелодии от репертоара на Стинг, както и преработки на хитове, в които Доминик Милър е съавтор и изпълнител. 

„Мисля, че музика може да се прави, когато поискаме, но за да твориш музика се изисква съвсем друга ангажираност. За всекиго е различно, но за мен, например, не е възможно да пусна „Wi-Fi“ на креативността, освен ако не съм сигурен, че ще извървя пълното пътуване и ще доведа процеса на творчество до край. Това е моят ангажимент, отнема много енергия, но е много възнаграждаващо. Пиша музика, като отварям сърцето си напълно за всички възможности, след което върша работата с каквото и вдъхновение да има в ръцете ми“, казва Доминик Милър в интервю за сайта jazzinthepark.

На сцената на Joy Station групата ще е в състав – Dominic Miller – китари, Nicolas Fiszman – бас, Jacob Karlzon – клавишни, Nicolas Viccaro – ударни.

Цени на билетите:

В мрежата на Евентим – ВИП със запазено седящо място пред сцената – 80 лв. на предварителна продажба и 90 лв. в деня на концерта;

На касите на ТВ Фантастико, мрежата на Евентим и Урбо – Свободно настаняване на неномерирано седящо място – 50 лв. на предварителна продажба и 60 лв. в деня на концерта.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest