Общество

Да помогнем на Мими!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СПЕШНА кампания за лечението на Милена Желева на 40 години от гр. Варна, съпруга и майка на две прекрасни деца.
Здравейте, приятели и хора с добри сърца!
Казвам се Моника Маринова и това ще е един от най- трудните постове, които някога съм писала. Труден, защото животът е един голям кръговрат, в който днес си нуждаещият се от помощ, а утре си от страната на помагащ. И още по- труден ,защото е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СПЕШЕН ЗОВ ЗА ПОМОЩ за човек, който много обичам и който ми е като сестра.
Повечето от Вас знаят , че преди 3 месеца Мими организира кампания за мен, за да може да се спаси животът ми в Турция. Да, тя беше денонощно на линия въпреки, че беше на легло и въпреки всичките болки, които изпитваше денонощно.
Необходимо е да припомня, че преди две години, Мими имаше дарителска кампания, заради четирите неуспешни гръбначни операции в България, които и бяха направени за дискова херния . Трябваше отново да и се направи пета гръбначна операция в Турция с която трябваше да оправят поразиите на българските неврохирурзи.
Да, в Турция се справиха блестящо, като и подмениха стабилизацията на гръбнакът, но основният проблем остана. Нейното състояние се влошаваше с всеки изминал ден.
Мими е с рядкото заболяване Периневрални кисти на Тарлов. Заболяване, което променя животът ти из основи. Заболяване, което те срива както психически, така и физически. Тя е освидетелствана вече и от ТЕЛК 100% с чужда помощ. Всичко това е , защото, лекарите в България неглижираха заболяването Периневрални кисти на Тарлов и състоянието и.
Имаме лъч надежда. Слънцето днес изгря и на нейната улица. Днес получихме оферта на стойност 49 900 евро за операция от Д-р Франк Фейгенбаум, която ще се извърши в AIMIS Кипър.
МИМИ ТРЯБВА ДА ЛЕТИ НА 7 МАЙ 2022 г , заедно със съпругът и , който ще и е придружител.
ИМАМЕ ПО-МАЛКО ОТ 3 СЕДМИЦИ за да съберем тази голяма сума. Положението без извинение е инфарктно. Буквално не знаем къде се намираме.
Откакто Мими е диагностицирана с Периневрални кисти на Тарлов прави всичко по силите си за да ми помага за Сдружение на Тарловите пациенти в България- лечение без граници на което съм председател. По цели нощи сме чели с нея научни статии и какво ли не, за да можем да помогнем на пациентите, а в много моменти тя пренебрегваше себе си в името на сдружението. Да може да е била в легнало положение , докато е правила всичко, но го правеше от сърце.
Болките и са денонощни, неповлияващи се от обезболяващи. Не може да стои въобще седнала или права, защото, болките са нечовешки.
Тази оферта, която имаме и прогнозна. Когато Мими пристигне в Кипър ще мине физически преглед, ще и се направят блокади и тогава доктора ще си каже крайната дума.
Разбирате, че сме изключително притеснени заради късият срок, но това е светлинка за Мими, която в никакъв начин не бива да изпускаме. Все още има шанс нервите, които са увредени от кистите да се възстановят, макар и трудно. Именно за това предприемаме тази огромна и трудна крачка.
НАЙ КЪСНО НА 6 МАЙ 2022г, СРЕДСТВАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕВЕДЕНИ ПО СМЕТКАТА НА БОЛНИЦАТА.
Средствата, които са необходими за лечението и, са непосилни за семейството И ТУК Е МОМЕНТЪТ, В КОЙТО ДА ВИ ПРИЗОВА, ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ДА ПОМОГНЕМ НА МИМИ.
УМОЛЯВАМ ВИ,
МОЛЯ ВИ, АКТИВИРАЙТЕ СЕ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ. СПОДЕЛЯЙТЕ, ПРИЗОВАВАЙТЕ, ДАРЯВАЙТЕ.
Всяка помощ ни е безценна и безкрайно необходима.
Мими има нужда от нашата помощ, повече от всякога.
Обичам те мила моя, ВСИЧКИ ЗАЕДНО ще успеем ❤️
Начините чрез, които можете да помогнете на Мими:
👉Дарителска сметка
Обединена Българска Банка гр. Варна
Титуляр: Милена Недкова Желева/ MILENA NEDKOVA ZHELEVA
IBAN: BG20UBBS 800210 902 49440
BIC: UBBS BGSF
Валута: BGN/ Лева
👉PayPal: milena1982nedkova@abv.bg
👉Револют: @milenabj2x
👉Като се включите в групата, в която се провежда онлайн Благотворителен базар От Мони за Мими https://www.facebook.com/groups/452603332847229 . Поканете вашите приятели в групата. Продавайте и купувайте на воля. Вярвам, че ще намерите за всекиго по нещо.
👉Като поставите дарителска кутия в нейна подкрепа, като за целта, който желае да го направи да пише лично съобщение до страницата Да помогнем на Мими
👉Като организирате събитие в нейна подкрепа. При необходимост от съдействие се свържете с нас.
⚠️Задействана е процедурата за DMS, когато е готов веднага ще ви информираме.
Благодарим на всеки, който ще застане до нас ❤️
Благодарим на всеки, който ще подкрепи Мими ❤️
Споделяйте и призовавайте, за да достигнем до повече хора с добри сърца ❤️
Нека доброто бъде заразно ❤️❤️❤️

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest