Общество

Д-р Петканска: Ние не сме глупав народ!

⚠️Мисля,че народа изобщо не е глупав,но считам за правилно политическите партии,участващи в коалиция да поставят своите изисквания при сформиране на евентуален кабинет,както и го правят.

⚠️Това ,което ДБ казаха и аз подкрепям, че Председателят на КПКОНПИ не трябва да бъде член на ДС.

❌Очевидно е,че ИТН и по-точно Трифонов и двама-трима около него се опитват да съботират всякакъв вид управление и създаване на кабинет с Партиите от коалицията, поради това че те не искат съвсем съзнателно да участват в подобни коалиции.

❌Не е никак спонтанна реакцията на Слави и всички негови действия посочват ниска политическа култура,психическа нестабилност,емоционална лабилност и дълбоко задкулисие.

⚠️Дори и да не съм напълно права в преценката си ,защото допускам субективна грешка и непрофесионален поглед ,подобен тип политици не бива и са вредни за всяко едно държавно управление .

⚠️Винаги ,поне по мои спомени, е имало 10% зле имитиращи патриотизъм
„Родолюбци“,които при избори обират народната любов и след това целенасочено и последователно създават „поразии “ в Българския Парламент.

‼️ Вдействителност се размиват ляво-десните червени линии на родните ни политици ,но вероятността при един евентуален следващ вот да се случи нещо по-различно ,клони към нула.

⛔Защото мисля си ,приключи времето на еднополюсните модели.

Д-р Събина Петканска

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest