Цветина смаза конкуренцията с нов хит, започва с участията

Изпълнителката стартира своите клубни изяви в страната,след падането на противоепидемичните мерки.

Цветина представи най-новият си проект,озаглавен „Нарцис“ в колаборация с Тони. Изпълнителката за пореден път  избяга от актуалното и не направи колаборация с много известен изпълнител-като повечето и колежки,а реши да експериментира с млад изпълнител- постигнал огромен успех с дебютното си парче.

„С кого да си  партнирам в проекта – беше много трудна задача за мен. Дълго време го мислих и се спрях на Тони. Мисля,че не е важно колко известен е изпълнителят с когото правиш дует или колаборация,а колко си „отиват“ вашите гласове.Това играе голяма роля за успеха на проекта- който видимо е много добър до този момент.“-споделя Цветина.

През последните четири години Цветина си партнираше  с различни музикални компании, но предпочете  да се развива като самопродуциращ се изпълнител. За никого не е тайна,че тя сама пише текстовете си,изявява се като сценарист на видеоклиповете си и активно участва в създаването на музиката.

С този проект Цветина официално обяви,че е самопродуциращ се изпълнител и няма договор с никоя музикална компания.

„Никога не съм имала договор с която и да е била музикална компания. Партнирали сме си,но договор не е имало. Благодарна съм на всички телевизии  с които съм работила през годините и се радвам,че съм имала тази възможност.Но мисля,че се чувствам готова да продължа сама .“-споделя  изпълнителката.

Коментарите за „Нарцис“ в интернет пространството са както позитивни, така и негативни. Но определено проекта се харесва от аудиторията – това показва и класацията за най-популярни видеа в Youtube, където видеото е в челните позиции от две седмици и регистрира хиляди гледания на ден.

Интересен факт,отново не в стила на една поп-фолк изпълнителка е,това че Цветина не ходи по участия. Това всъщност е огромен проблем за собствениците на заведения –поради факта,че тя е най-търсеният изпълнител в последните години и най-хитовият. Тази година обаче, Цветина реши да стартира своите клубни изяви и успя да откликне на някои от поканите,но поради положението в страната в момента са стопирани.

„Винаги съм казвала,че ценя и уважавам своите фенове – без тях нямаше да съм това,което съм в момента.През годините получавахме стотици покани и предложения за мое гостуване в дискотеки в цялата страна,но аз отказвах. Чаках най-правилният момент и ето,че дойде!

 Преди  затварянето на дискотеките тази година,организирахме няколко много успешни участия в страната,но и голяма част от тях не се състояха-заради  ситуацията в момента. Официално обявявам,че вече стартират моите клубни изяви и през 2021г. живот и здраве,ще мога да се виждам с феновете ми в цялата страна.- и не само.“- разказва Цветина.

Pin It on Pinterest