Чък Норис поздрави жителите на „най-готиния и студен град в света“

Актьорът Чък Норис поздрави жителите на Якутск за Деня на града и ги призова да правят по-малко отпадъци.

„Уважаеми жители на Якутск, поздравявам ви с рождения ден на най-готиния и студен град в света, – каза Норис във видеосъобщението си. – Моля ви да не оставяте боклуци в гората близо до града. Знам, че сте прекрасни и интелигентни хора и ще пазите чистотата на природата. Погрижете се за себе си, всичко най-добро, ваш приятел Чък Норис“, пише сайтът meduza.io.

Актьорът записа видео съобщение по искане на местното издание News Ykt. Журналистите се свързаха с Норис чрез услугата Cameo, където може да се поръчват персонализирани видео съобщения от знаменитости срещу пари.

На 2 септември в Якутск стартира цифрова карта за боклук, която показва нерегламентирани сметища, замърсени места за пикник и места с други видове боклук.

По-рано Чък Норис чрез Cameo вече записа призив за човек на име Саша, по-известен с псевдонимите „Нулев процент“ и „Мистър хлебарка“ (така наричат подигравателно Александър Лукашенко). Актьорът обеща да посети една от „резиденциите на Саша“.

Освен това Норис засне видео за Владимир Соловьов, също чрез Cameo. Актьорът нарече Соловьов „карате хлапе“ и го покани да се срещнат на ринга.

Норис не е единственият, който е популярен в услугата Cameo. В началото на юли актьорът Илайджа Ууд записа видеоклип в подкрепа на кандидата за президент на Беларус Виктор Бабарико.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest