Общество

Блокиран/блокирана!

Pод мой пост, мой последовател ме попита, какво смятам за ситуациите, когато някой те блокира след края на отношенията ви ? И докато той би искал да продължи и след края с приятеско общуване е получил блокиране!

Всички хора сме различни. Всеки по различен начин реагира при раздяла! Много често хората, за да демонстрират яда си и за да се справят по лесно с чувствата си блокират някой. Истината обаче е, че този някой остава в главата дълго след това и самият акт на блокиране по скоро цели да накара отсрещната страна да мисли за това действие. Блокирането в главата всъщност е по важно, а това се случва, когато човекът който си блокирал ти стане напълно безразличен! Което е по важно! Докато се интересувате от някой, дори да го блокирате той ще продължи да стои в главата ви. Блокирането е активно реално само, когато си напълно безразличен към човека. Всъщност безразличието е най препоръчително, когато прекъснеш отношения с някой, особено от страна на жената. Тези от вас които знаят, че тя отдава енергия на мъжа чрез мисли за него и дълги години след сексуален контакт с него, разбират и защо тя по добре да не прави “услуга” на този мъж след края на взаимоотношенията. Енергийно жената трябва да зарежда само нейният мъж, който се грижи да нея. Защото няма по силно въздействаща енергия за мъжа от женската енергия на жената до него. Така че жената трябва да дава този дар само и единствено на мъжът който се грижи за нея! За да спре да отдава енергия напразно, най лесният начин е нейното напълно безразличие към предишен партньор!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest