Общество

Безплатното, което давам се връща към мен от Вселената хилядократно!

Защо аз давам толкова безплатна Информация всеки ден?

Това е най-често задаваният въпрос към мен, който получавам от мои колеги и приятели?

1. Първо , защото не всички хора могат да си позволят платени консултации! Моята мисия и цел е повече хора да живеят осъзнато, щастливо и в любов ! Искам да допринеса с този тип помощ и информация на част от хората, които следват мен !

2. Второ давайки безплатно информация и пускайки по 4-5 поста ежедневно , 365 дни хората започват да мислят за мен 😊 и когато си помислят, че имат проблем те ще знаят към кого да се обърнат! Защото за колко консултанта Любов се сещате, когато се замислите? Със сигурност по малко от пръстите на едната ви ръка!

3. Трето , хората не са глупави! Те оценяват това! И са лоялни! Те искат също да дадат, когато получават и когато имат нужда се обръщат точно към мен, а не към друг мой колега и то точно, защото вече имат информация за мен от живия живот и от ежедневните ми усилия, и постове в тази насока!

Давам, защото много добре знам, че точно което посееш ще пожънеш! И когато ежедневно посявам семената на Любов и Благодарност към моите последователи , получавам любов и благодарност обратно към

мен!

Безплатното, което давам се връща към мен от Вселената хилядократно ❤️

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest