Беновска: Кой и защо ни заставя да се ваксинираме срещу COVID?!

Американски учени потвърждават токсичния графенов оксид и други в Covid Injections

(https://www.dailyexpose.com.uk/2021/08/30/american-scientists-confirm-toxic-graphene-oxide-and-more-in-covid-injections)

Разкриване на информация за специфичните съставки на ваксината е човешко право и глобалното право, регулирано от Нюрнбергския кодекс. Това е критична, необходима и необходима информация, така че всеки, от всяка страна по света, може да вземе информирано решение дали да се съгласи с медицинска намеса или не.

Тъй като пълният списък на съставките на „ваксините“ на Covid не е предоставен, д -р Робърт Йънг (https://www.drrobertyoung.com/meet-dr-young) и неговият екип проведоха проучване за идентифициране на специфичните съставки в инжекциите Pfizer, Moderna, AstraZeneca и Johnson & Johnson Covid.

На 20 август те публикуваха своите констатации.

Д -р Йънг е биохимик, микробиолог и клиничен диетолог. Той и екипът му от учени потвърдиха това, което откриха изследователите от La Quinta Columna (https://www.laquintacolumna.net/) – токсични нанометални съдържания, които са магнитотоксични, цитотоксични и генотоксични за растения, насекоми, птици, животни и хора – целия живот на планетата.

Една от „ваксините“ дори съдържаше животозастрашаващи паразити. Взети заедно, компонентите на „ваксината“ – които включват графенов оксид сред много други и които могат да бъдат повлияни от източници на радиация – външни за нас – създават токсичен химикал и радиационна супа в телата ни (https://www.thelibertybeacon.com/dr-robert-young-finds…/).

Всеки, който има инжекция Covid, сериозно излага живота си на риск.

Преди това разглеждахме някои от изследванията на La Quinta Columna в две статии: Испански изследователи откриват, че ваксините срещу Covid-19 съдържат токсични нива на графенов оксид (https://dailyexpose.co.uk/…/spanish-researchers-find-covid…/) ; Истинската пандемия Covid-19 или графен оксид? Отровни наноматериали, открити в Covid ваксини и маски за лице (https://dailyexpose.co.uk/…/the-real-pandemic-covid-19-or…/)  За допълнителни ресурси посетете Orwell City (https://www.orwell.city/2021/08/5G-software.html) , уебсайт, който превежда, преписва и добавя английски субтитри към голяма част от материалите на La Quinta Columna .

„Ваксини“ от четирите големи фармацевтични компании бяха анализирани от д -р Йънг: Pfizer/BioNTech („Pfizer“); Moderna/Lonza mRNA-1273 (“Moderna”); Vaxzevria от AstraZeneca („AstraZeneca“); и, Janssen от Johnson & Johnson („Janssen“).

Липозомните капсиди са мастни липидни капсули. Казано ни е, че тяхната цел е да обвие и РНК, за да предпази генетичния материал от разрушаване, преди да е достигнал целта си – клетките на нашето тяло. И четирите „ваксини“ на Covid съдържат относително високи нива на графенов оксид, но и липозомните капсиди на Pfizer и Moderna са 100% графенов оксид (след извличане на РНК).

Графеновият оксид е цитотоксичен, генотоксичен и магнитотоксичен. Изображението показва липозомния капсид, съдържащ графенов оксид във „ваксината“ на Pfizer. Липозомата доставя графеновия оксид до специфични органи – жлези и тъкани, а именно: яйчниците и тестисите; костен мозък; сърце; и мозък.

В инжекцията на Pfizer е открит и Trypanosoma cruzi (https://www.cdc.gov/dpdx/trypanosomiasisamerican/index.html)- паразит, от който няколко варианта са смъртоносни и е една от многото причини за синдром на придобита имунна недостатъчност или СПИН. Не е известно дали това е просто произволна съставка или е поставена целенасочено и ще бъде намерена във всички „ваксини“ на Pfizer.

Във „ваксините“ на AstraZeneca д-р Йънг и неговият екип (https://dailyexpose.co.uk/…/Robert-Young… )идентифицират хистидин, захароза, полиетилен гликол („PEG“) и етиленов алкохол, които също се съдържат в инжекциите Pfizer, Moderna и Janssen Covid. PEG е единственият адювант, деклариран в информационния лист, изброяващ съставките на инжекцията AstraZeneca.

Известно е, че инжектирането на PEG и етиленов алкохол е канцерогенно и генотоксично.

Janssen също съдържа частици, съставени от неръждаема стомана, които са залепени заедно с „лепило на въглеродна основа“ от редуциран графенов оксид.

Този агрегат е силно магнетичен и може да предизвика патологична коагулация на кръвта и „ефекта на короната“ или „протеиновия ефект на шипа“ (http://sciaeon.org/…/What-Causes-Oxygen-Deprivation-of-the…)

Ваксината на Moderna също съдържа много сферични чужди тела с някои кухини под формата на балончета. Този високотоксичен състав от нано частици са квантови точки на кадмиев селенид, които са цитотоксични и генотоксични. Квантовите точки са полупроводникови наночастици, които светят в определен цвят, след като бъдат осветени от светлина. Цветът, който те светят, зависи от размера на наночастицата. Черните петна на изображението са графенов оксид.

Документът на д-р Йънг заключава, че тези инжекции срещу Covid: „НЕ са ваксини, а нанотехнологични лекарства, действащи като генетична терапия … Всички тези така наречени„ ваксини “са патентовани и следователно действителното им съдържание се пази в тайна дори за купувачите, които, разбира се, използват парите на данъкоплатците. Така, че потребителите (данъкоплатците) нямат информация за това какво получават в телата си чрез инокулация. „

Според д -р Йънг приблизително 500 милиона души по света вече са били ранени, с потенциално 35 милиона смъртни случая, поради инжекциите Covid. Това вероятно ще се увеличи през следващите месеци, тъй като хората, които са получили две инжекции, са 13 пъти по -склонни да бъдат ранени, хоспитализирани или убити от „варианта Делта “ в сравнение с тези с естествен имунитет (https://www.scribd.com/…/5219474…/2021-08-24-21262415v1-full).

Но какво всъщност причинява „вариантите“ на Covid и бъдещите „вълни“?

Генетичният код за протеина Спайк във „ваксините“ е генериран от компютър, той е „създаден от човека“ и може лесно да бъде променен. И графеновият оксид в тъканите на тялото – мозък, съединителна тъкан, потенциално в мускулите – ще взаимодейства с пулсиращите честоти в диапазона 5G, каза д -р Йънг – това ще е причината за следващата „вълна“, предвидена през октомври.

„Спрете да вкарвате отрова в тялото си“, каза д-р Йънг, „тези [Covid] инокулати са опасни, защото наночастиците могат да преминат точно през кръвно-мозъчната бариера, те могат да преминат точно през въздушно-кръвната бариера. Ето защо тези инокулации са толкова опасни. Това е така, защото частиците пробиват: кръвно-мозъчната бариера, която е защитена; въздушно-кръвната бариера; и тестикуларна или яйчниково-кръвна бариера. Частиците влизат директно. Да се отрови тялото, за да се излекува тялото, няма смисъл – това е неуспешен разказ“.

Публикуваният научен труд на д-р Йънг, Сканираща и предавателна електронна микроскопия разкрива графенов оксид във ваксините срещу CoV-19 , може да бъде прочетен, в pdf документа, както е приложен: ( Електронната микроскопия разкрива графенов оксид във ваксини срещу CoV-19 PDF на български https://ufile.io/0raxxv2b )

Документът е технически и тези от нас, които не са направили кариера в науката или медицината, може да се борят да разберат пълните му последици. Д -р Йънг обсъди подробно своите открития по време на интервю, което можете да гледате ТУК (https://www.bitchute.com/video/Z2sAH0Woz38r/) . Това, което той има да каже, е от огромно значение за всички нас. Независимо дали сме имали, обмисляме да получим или да откажем да си направим инжекция с Covid, струва си да отделите време, за да чуете какво има да каже.

Допълнителна информация:

* Какво причинява недостиг на кислород в кръвта (DIC) и след това на белите дробове (SARS – CoV 2 & 12)? (http://sciaeon.org/…/What-Causes-Oxygen-Deprivation-of-the…)

* Генезисът на тежки остри респираторни (синдром) или SARS и корона вирус или COVID – 19

(https://www.drrobertyoung.com/…/the-genesis-of-severe-acute…)

* Екип от учени потвърждава наличието на токсини графен, алуминий, кадмиев селенид, неръждаема стомана, LNP-GO капсиди, паразити, други токсини, различни в 4 ваксини срещу COVID: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

(https://everydayconcerned.net/…/newsbreak-133-team-of…/)

Защо биха сложили графен оксид в инжекциите Covid? В края на юли сигналистът на Pfizer , Карън Кингстън, потвърди, че в инжекциите Covid има неразкрит графенов оксид. Тя дава известна представа за причината, която е в съответствие с тази, дадена от д -р Йънг. Интервюто на Кингстън можете да гледате ТУК ( Одобрението на FDA e шах и мат за Pfizer https://www.bitchute.com/video/byy8LaPyqm0f/ )

На 26 август Япония обяви (https://persecutionlive.org/japan-discovers-magnetic…), че спира използването на „ваксините“ от Moderna поради съобщения за замърсяване с „вещество, което реагира на магнити … може да е метал“.

Преди това всички инжекции с Covid имаха разрешение само за спешна употреба, но на 23 август за Америка FDA одобри „ваксината“ на Pfizer. Миналата сряда във второ интервю Kingston обсъди влиянието на това одобрение върху разкриването на ВСИЧКИ съставки, включително тези, които не са разкрити преди.

Така, че да се замислим: Кой и защо ни заставя да се ваксинираме срещу COVID?!

Аз съм Беновска. И питам.

Pin It on Pinterest