Общество

Беновска: Кирил Петков, на 31.5.21 г., в колко да дойда за кредит за youtube ТВ /Беновска пита-Радио К2 ?

Служебен министър на икономиката Кирил Петков!  На „Бялата лястовица“ от „По жицата“ на Йордан Йовков ли го играете към малкия бизнес?!

Е ! Аз ще се пробвам на Петър Моканина!

На 31.5.21 г., в колко да дойда, за кредит за youtube ТВ /Беновска пита-Радио К2 ?

Г-н Петков! Оня ден пуснахте:

Министър Петков ще проведе среща-разговор с едни от най-големите кредитополучатели на ББР, с всички 8 фирми, както следва:

Кредити с размер над 140 млн. лв.

Слънчев ден АД ,Благоевград-  БТ АД, Роудуей кънстракшън АД

Кредити с размер над 115 млн. лв.:

Маркет инвестмънт АД (Техномаркет), Интернешънъл инвестмънтс ЕАД

Кредити с размер над 60 млн. лв.:

Параходство БМФ АД, Транспект АД, Инса Ойл ЕООД

Какво се случи?

Ни Кой Не Дойде…

Получихте 2 писма:

Не, г-н Петков, няма никакъв начин да внушите на обществото, че двама млади хора като нас, твърдо решили да работят, не в САЩ, не някъде из Европа, а тук в България, са престъпници, защото сме кредитополучатели. Няма и начин да ни въвлечете във Вашите политически манипулации. Срещайте се, разговаряйте и се записвайте във вашите комедийни скечове, с когото намерите за добре, ние не сме вашите актьори!

Георги Атанасов

Изпълнителен директор и

Акционер в „Транспект“ АД

С оглед на изложеното Ви уверяваме, че „Техномаркет България“ ЕАД, като водеща компания в сектора за продажба на потребителска техника, няма да позволи публичното разпространяване на спекулации да накърни търговската й репутация.

Заявяваме също, че няма да участваме в неконструктивни срещи, преследващи единствено извличането на политически предизборни дивиденти.

Борис Захариев,

Изпълнителен директор          

Маркет Инвестмънт АД 

Служебен министър на икономиката, Кирил Петков!  Изоставен от големите кредитополучатели  – Ни Кой Не Дойде…- отговорихте сърцато:

Министерството е отворено, ако имате въпроси, проблеми с ББР, във връзка с кредитирането на малки и средни предприятия, министерството е отворено и ние ще искаме да имаме отговор от ББР за всеки един отказан кредит, който е целесъобразен и е в малките и средни предприятия.

Ние искаме ББР да започне да работи за малките и средния предприятия, така че призовавам – Министерството е отворено, както виждате, всичко е много прозрачно, така че да можем да насочим капитала, който е в банката, в момента, по най-правилния начин.

Както споменах  – от днес в устава, предложеното за ББР, е че не могат да се дават кредити повече от 5 милиона, което дава ограничение за дори добри, но не целеви за малките и средния предприятия кредити.

Така, че оттук – нататък банката се фокусира върху малки и средни предприятия-  лимит от 5 милионаИ, ако има хора, които не са доволни от начина, по който са се отнесли към тях – министерството е отворено да прави проверки и да направи банката да работи по-добре.

Служебен министър на икономиката, Кирил Петков!

Веднага ви пратих sms:

Привет! Казвам се Беновска. Ще ви помогна за ББТ- да изпълнява призванието си по закон: да подпомага малкия бизнес! Искам да кандидатствам за кредит за Радио К2 и ТВ youtube.com/Беновска пита-Радио К2 . Кога да се видим?

Служебен министър на икономиката Кирил Петков, на 31.5.21 г., в колко да дойда за кредит за youtube ТВ /Беновска пита-Радио К2 ? На „Бялата лястовица“ от „По жицата“ на Йордан Йовков ли го играете към малкия бизнес?!

Аз съм Беновска. И питам.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest