Общество

Бъдете VIP гост на юбилея на най-известния мафиот в държавата

„Героят ми е човек от улицата, ексцентричен, цапнат в устата и с доста черен хумор”, споделя актьорът Михаил Билалов

Вече са в продажба специални VIP билети за юбилея на най-известния мафиот в държавата, изигран умело от актьора Михаил Билалов.

Ако все още не сте си купили билети за спектакъла „Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър” или се притеснявате да посещавате масови събития, ви предлагаме да си резервирате ВИП ложа с индивидуална маса. Това автоматично ви превръща в най-специалните едва 24-ма гости на този култов юбилей. 8 VIP ложи с маси за 4-ма човека ви очакват в зала 3 на НДК на 4 декември от 20:00 часа заедно с бутилка шампанско и още куп изненади. Билети за VIP ложите на спектакъла, можете да закупите от Билетен център НДК, като покупката е за резервиране на цялата маса.

„Идеята ни със сценариста на спектакъла Ваня Николова, бе да изградим образ на човек от улицата, ексцентричен, цапнат през устата и с доста черен хумор.“, споделя актьорът Михаил Билалов.Темите, които персонажът коментира в моноспектакъла са актуални. Той ще ви запознае със семейството си, със сина му Сашко и методите за възпитание, които мафиотът прилага, идеите му за бедни и богати и неговата гледна точка на част от криминалния контингент в България.

„С Ангел Заберски изначално бяхме замислили присъствието на бенда на сцената. Джазът някак се родее с мафията, така че използваме една натурална симбиоза и този стил се вписва добре. На героят ми му се случва преломен момент, който го подтиква да избере да отпразнува 50-годишния си юбилей с джазов оркестър. Има защо, но това ще разберете на 4 декември в зала 3“, повдига леко завесата на спектакъла актьорът.

Закупуването на билети, както и VIP билети може да направите на касите на НДК и през онлайнта система www.tickets.ndk.bg

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest