Американeцът ​​Джонсън след загубата с нокаут от Eмеляненко: Фьодор удря силно като камион

Американският боец Тимъти Джонсън коментира поражението, което претърпя в боя с Фьодор Емеляненко на турнира Bellator 269.

„Разстроен съм. Вложих много сили в тренировъчния лагер и съм разочарован от самия себе си. Планът за боя се състоеше в това да го задържа, да държа Фьодор на дистанция и в нужния момент да нанеса удара. Но в крайна сметка в една размяна на удари пропуснах много. Да видим какво ще се случи занапред.

Фьодор е много опитен боец и не толкова бавен, какъвто съм аз. Бях много близо да го ударя добре с дясната си ръка, но не нещо не достигна. Свалям му шапка. Разстроен съм, но няма да унивам, защото това се случва в тежката категория. Влязох в размяна на удари и загубих, а той удари право в десетката.

Фьодор ли има най-тежкия удар от всичките ми съперници? Бих казал, че е най-точният. Преди това, между другото, също имаше размени на удари и аз също го ударих няколко пъти. Да, удрях нерешително, но все пак нанесох добри удари. Фьодор удря силно. Силен като камион. Всички обаче знаят кой е Фьодор и колко силно удря. Той е много взривен, но освен това е и много точен. Той ме удари право в челюстта и именно тук е необходимо да ударите, за да извадите опонента си от строя. Той стигна точно където искаше“, каза Джонсън в интервю за YouTube канала на „Ушатайка“, пише championat.com.

Боят между Емеляненко и Джонсън се състоя на 23 октовмври в рамките на турнира Bellator 269 в Москва. Руснакът прати съперника си в дълбок нокаут още в първия рунд. Това е 40-та победа в кариерата на 45-годишния боец.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest